GOLF resort v Japonsku a kvantový generátor
Kanucha Resort, který byl postaven a dokončen skupinou Shiraishi Group, která rozvíjí energetický obchod, jako je ropný průmysl, se stal jedním z nejreprezentativnějších v Okinawě „Kanucha Bay Hotel & Villa“ a „Kanucha Golf Course“.
Majitelé resortu, rozkládajícího se na 2.6ha nechali instalovat kvantové generátory, které zajistily velký ohlas jak z řad návštěvníků tak i personálu a potažmo majitelů resortu („dnes již mají kvantové generátory ve svých domech“).
Zde jsou reakce, které na rychlý dotaz ohledně zkušenosti s generátory vyslovil ředitel hotelu:
Led vyrobený z této vody taje jinak, je čirý.
Voda se pije příjemně, je jemná.
V restauracích zákazníci ocenili, že rýže je vynikající!
Nepříjemné pachy z odtoků a kanalizací wellness centra, bazénů a lázní zmizely.
Až dosud jsme za úpravu vody utráceli desítky milionů jenů (čísla jsou důvěrná).
Tato voda je skutečná, má sílu.
Úklid hotelů i bazénů je mnohem snažší.
Jednorázová investice se vyplatila, jsme s vodou spokojeni a navíc generátory nevyžadují údržbu.
Jídlo a kvantová voda
Šéfkuchař, který pil poprvé kvantovou vodu, řekl: „Co je to za vodu?“, Reagoval jako profesionální kuchař. Cítil jsem jinou chuť, je to „zajímavé“. Při vaření si ihned všiml, že rýže je krásně uvařená, bílá a zároveň lépe chutná. Všechny pokrmy vaří v kvantové vodě, také v ní zeleninu myjí a namáčí.
Hlavní šéfkuchař, původem z Kitakyushu, prefektury Fukuoka, je místní celebritou, která v listopadu 2017 obdržel cenu ministra zdravotnictví, práce a sociálních věcí za své dlouhodobé úspěchy v oblasti gastronomie. Pije sám více než 2 litry vody denně, jak říká: „Je to zvláštní, můžete pít tolik vody, kolik chcete.“
Další změnou bylo, že typické pachy kuchyně se výrazně snížily. Jako profesionální kuchař, který udržuje kuchyni v čistém stavu zde vidí jasný rozdíl.
Použitá voda z kuchyně je transportována přes lapače tuků. Ačkoli to není vidět, je to zdroj nepříjemného pachu, který byl po instalaci kvantových generátorů eliminován a podíl znečistění lapače tuků se snížil na minimum.
Letoviska Kanucha navštěvuje mnoho osobností, které si mohou pochutnat na jídlech šéfkuchaře. Pijí kvantovou vodu a říkají: „Co je to?“ Nebo „Je to skvělá voda.“
V Okinawě pořádají kulinářské degustace s názvem „Time Premium Kitchen“. K vaření jsou používány regionální kvalitní suroviny AAA, připravovány profesionálními kuchaři japonské kuchyně a vařeny v kvantové vodě.